Vragen en antwoorden

Sinds wanneer maakt Nexus energie en productie monitoring systemen?
Nexus is in 1994 begonnen met het NexView systeem. Dit systeem was erop gericht om technische problemen in productieomgevingen op te sporen.
Met de ervaringen van de NexView, is het NexBox en NexMaster systeem ontwikkeld. Gebruikers ervaringen zorgen ervoor dat het systeem up to date wordt gehouden. Het wordt regelmatig aangepast aan eisen van de tijd en de wensen van de gebruikers.
Ook het NexView systeem wordt nog op vele plaatsen gebruikt en is op verzoek van de gebruikers dusdanig aangepast dat het ook gebruik kan maken van NexBoxen.

Op de input modulen zit een batterij. Waar wordt deze voor gebruikt?
Elke input module kan geheel zelfstandig functioneren. Als de spanning wegvalt, zorgt de batterij ervoor dat het verzamelen van informatie en opslaan toch door gaat. Als dus ergens de netspanning wegvalt waar toevallig een NexBox op hangt, blijven de modulen functioneren.

Wat is de terugverdientijd bij energiemonitoring?
Zodra u het NexBox en NexMaster systeem gaat gebruiken, kunt u rekenen op 8% tot 15% kostenbesparing op uw energiekosten.

Wat is de achtergrond van het NexBox en NexMaster systeem?
Het NexBox en NexMaster systeem werkt volledig automatisch. Automatische registratie zorgt voor continuiteit en houdt de kosten laag. U vindt meer rond de achtergronden van energiemonitoring op de wikipedia.

 

Voor informatie

010 288 74 15